Jouluevankeliumi Kai Sadinmaan mukaan

image

Siihen aikaan antoi keisari Manuel Barroso käskyn, että koko Euroopassa oli toimitettava uusi talouskurisopimus koska ei ole vaihtoehtoja, koska Euro on pakko pelastaa. Muuten tulee tuho ja hävitys.

Tämä sopimus ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen. Kaikki Euroopan mahtimiehet menivät Brysselin kaupunkiin allekirjoittamaan sopimuksen.

Niin myös OY Suomi AB:n käskynhaltija lähti Unionin Itäisestä Provinssista, Helsingin kaupungista, Brysseliin, sillä hän kuului eurokraattien sukuun. Hän lähti sinne yhdessä kihlattunsa, OY Suomi AB:n pääkassanhoitajan kanssa, kätilöimään Uuden Euroopan syntymistä.

Heidän siellä ollessaan tuli eurokraattien synnyttämisen aika, ja he synnyttivät pojan, esikoisensa, Euroopan liittovaltion, tämän vuosisataisen, vuosituhantisen unelman, Uuden Rooman, Euroopan linnakkeen, mahtavuudessaan ja voimassaan vertaansa vailla.

Sillä seudulla oli poliitikkoja ja kirkon herroja paimentamassa levotonta ja kapinoivaa kansaa, hämäämässä heitä, kiinnittämällä heidän huomionsa muualle, viihdyttämällä heitä, puhumalla ja kirjoittamalla juttuja aidanseipäistä, kertomalla satua harmittomasta ja hajuttomasta joulun lapsesta, kuohitusta, voimattomasta Kristuksesta, myymällä kansaan uppoavaa kirkollista joulutunnelmointia, lupaamalla taivaspaikkoja, tyynnyttämällä, lohduttamalla, rauhoittamalla heitä, että kunhan vaan jaksatte odottaa, niin kirkkaamman kruunun vielä saatte, sitten joskus tulevaisuudessa tai tuonpuoleisuudessa.

Yhtäkkiä poliitikkojen ja kirkon herrojen edessä seisoi kaikessa kirkkaudessaan mahtava median väki, tv ja sanomalehdistö, koko journalismin kärkikaarti. Pelko valtasi poliitikot ja kirkon herrat, mutta median tähdet sanoivat heille: ”Älkää pelätkö! Me ilmoitamme teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Brysselin kaupungissa syntynyt Vapahtaja, Euroopan liittovaltio. Se on Herrojen Herra, maanpiirin Vapauttaja joka vapauttaa kansat, myös OY Suomi AB:n, viimeisistä rasittavista itsenäisyyden rippeistä. Enää teidän ei tarvitse miettiä mitä kansakunnan rahoilla tehdään, mitä niillä ostetaan ja mitä ei tai millaista politiikkaa ylipäänsä harjoitetaan. Vapahtajaliittovaltio tekee sen teidän puolestanne.

Tämä on merkkinä teille: Te löydätte liittovaltio-lapsen, puettuna teräksiseen haarniskaan, rautaisella talouskurilla varustettuna, korkeat muurit ympärillään, aseistettuna päästä varpaisiin, niin ettei kukaan köyhä ja nälkäinen pääsisi sen hedelmistä nauttimaan.

Ja samalla hetkellä median tähtien ympärillä oli suuri taivaallinen pankkiirien kuoro, joka ylisti Uutta Eurooppaa sanoen:

Pääoman on kunnia korkeuksissa, maan päällä yltäkylläisyys ja hyvinvointi rikkailla ihmisillä, joita hän rakastaa ja nälkä ja kurjuus köyhillä ihmisillä, joita hän vihaa. Ylistys tuloerojen ja epäoikeudenmukaisuuden kasvulle, rikkaiden rikastumiselle ja köyhien köyhtymiselle. Ylistys yksityistämiselle, kirous ja kuolema julkiselle sektorille, ylistys ja kunnia vahvoille, kirous heikolle ainekselle. Ylistys Euroopan rautaiselle linnakkeelle. Ylistys eurokratialle, kirous demokratialle. Ylistys vallalle, voimalle ja kunnialle.

Kun pankkiirit olivat menneet takaisin pankkitaivaaseen, poliitikot ja kirkon herrat sanoivat toisilleen: ”Nyt Brysseliin! Siellä me näemme sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä median väki meille ilmoitti.” He lähtivät kiireesti ja löysivät OY Suomi AB:n käskynhaltijan ja pääkassanhoitajan yhdessä muiden eurokraattien kanssa hyppimässä tasajalkaa riemusta, hakkaamassa toisiaan selkään, kilistelemässä shamppanjalasejaan ja kuittaamassa uusia eurokäskynhaltijoiden virkoja.

OY Suomi AB:n käskynhaltija ylisti Pääomaa ja sanoi:

-Herra, nyt sinä annat uskolliselle palvelijallesi
istuimen sinun oikealta puoleltasi,
niin kuin olet luvannut. Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi,
jonka olet rikkaille valmistanut, valon, joka koittaa vahvoille, kirkkauden, joka loistaa OY Suomi AB:n omistajille.

Tämän nähdessään poliitikot ja kirkon herrat kertoivat, mitä median väki oli heille lapsesta sanonut. Kaikki, jotka kuulivat nämä sanat, olivat ihmeissään. Mutta käskynhaltija ja pääkassanhoitaja kätkivät sydämeensä kaiken, mitä oli tapahtunut, ja tutkistelivat sitä syvällä hartaudella.

Kun median väki, poliitikot, kirkon herrat, käskynhaltija ja pääkassanhoitaja olivat tehneet kaiken, mitä Pääoman laki vaati, he palasivat OY Suomi AB:n kotikaupunkiin kiittäen ja ylistäen Pääomaa siitä, mitä olivat kuulleet ja nähneet. Kaikki oli juuri niin kuin heille oli sanottu.

Ja niin liittovaltio-lapsi kasvoi, vahvistui vääryydessä ja väkivallassa. Kaikki maat ja kansakunnat alistettiin Pääoman rautaisen valtikan alle.

Facebook-kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *