Reva sorvin ääressä … ihan kohta

Kesäloma oli alkanut ja aivot oli heitetty narikkaan, urakka kusi ja saha seisoi. Hyvästi henkinen ujopissa, hyvästi seksismi, hyvästi fasismi, hyvästi yliopistouudistus, hyvästi opiskelijaelämä, hyvästi köyhyys ja hyvästi 24/7 jatkuva vitutus!

Ketään ei kiinnostanut kirjoittaa foucault’laista valta-analyysiä kafkamaisista struktuureista, dogmaattisortodoksisia opinkappaleita työnarvoteoriasta, guattarilaista analyysiä Marxin peräpukamista tai deleuzelaista identiteettianalyysiä kaappihomoista pikkumunista.

Kesät ovat tunnetusti poliittisesti ja yhteiskunnallisesti hel-ve-tin tylsää aikaa. Edes Hannu Karpo tai Totuusradio ei jaksa valittaa hämärästä aamunkoittoon vasemmiston poliittisesta impotenssista, länsihegemonian totaalivittumaisuudesta tai kapitalismin moraalista alennustilaa, nälänhätää ja muuta kamalaa aiheuttavista todella problemaattisista tendensseistä. Miksi siis ottaa stressiä? Me totesimme, notta tervetuloa hulluus ja rakkauden kesä 2010!

Siis telkkari kaniin ja Alkoon, pikavippiä kehiin ja diilerille. Nyt alkoi elämä! Äiti maa höyrysi humalluttavaa savua, Suomen järvet muuttuivat votkaksi ja Saatana lenteli ympäri keittiötä. Vapun vielä muistaa, mutta kesästä on mielessä lähinnä futiksen MM-kisat, saunomisen MM-kisat, Seinäjoen tangomarkkinat ja Venäjän metsäpalot sekä joitain sattumanvaraisia vuvuzelojen, smegmaa sylkevien seireenien ja mustien messujen kyllästämiä painajaisia.

* * *

Suomessa on yleisenä tapana ollut, että kesälomalla ollaan kuin päättömän Ellun kanat pässin kanssa narussa, syksyllä lomien loppuessa hakeudutaan katkolle ja aloitetaan antabus-kuuri. Toimituskunnan alettua selvitä överitripiltä nimeltä elämä, myös Revalvaatio on alkanut valmistautua ryhtiliikkeeseen. Palaamme asiaan journalistisemmalla habituksella, monipuolisemmalla kattauksella ihan todella ajankohtaisia ja tärkeitä asioita, selkeämmällä leiskalla sekä hämärää sumerilaista voodoo-salatiedettä sisältävällä kirjastolla.

Jos joku siis tulee kaupungilla tai käytävillä kyselemään, että mitä Revalle on tapahtunut ja onko se jo kuollut niin riittää kun kerrotte niille semmosia terveisiä, että Joomla on ihan todella paska julkaisualusta ja että jossain vaiheessa syystalvea ette oo vittu enää entisellänne.

Viva La Reva Lotion!

Facebook-kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *