Uusi Eurooppa – Tulipunainen taistelulevy

Laulu- ja soitinyhtye Uusi Eurooppa julkaisee Eurooppa-päivänä 9.5.2014 vasemmistolaisia poliittisia lauluja sisältävän levyn, joka kantaa nimeä Tulipunainen taistelulevy. Tulipunainen taistelulevy kutsuu kaikkia kuuntelijoita puolustamaan rauhaa ja tasa-arvoa ja vastustamaan rahavaltaa ja kapitalismia, epäoikeudenmukaisuutta, sortoa ja syrjintää.

Levy sisältää 11 tyyliltään ja sanomaltaan erilaista laulua, jotka ulottuvat ajankohtaisista protesti- ja pilkkalauluista aina maalailevampaan ja pohdiskelevampaan aineistoon. Levy sisältää kaksi aiemmin julkaistua kappaletta (Perusuomalainen paskajallitus, Panssarit Ateenan kadulla) uudelleensovitettuna sekä yhdeksän aiemmin julkaisematonta rallia (Työväen valta, Uusi Eurooppa, Kapinatyötön, Vastavoima, Pilkkalaulu Jyväskylän puukottajista, Satu rakkaudesta, Miljonäärit eivät voi voittaa miljoonia, Vallatkaa valta kansalle, Tulva).

Facebook-kommentit
4 Comments
  1. Levy tulee nettiin vapaasti ladattavaksi 9.5.2014. Myös retro-versiota eli painettua CD-levyä ollaan tuottamassa, mutta se ei ehdi markkinoille vielä 9.5. Tiedotusta tulee lisää vappuaattona, kun julkaisemme kappaleen ”Miljonäärit eivät voi voittaa miljoonia” toisena ”singlenä” levyltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *