Artikkelit & Blogit
 • Vartiaisen opit ovat taloustieteen kaapuun verhottua oikeiston ja pääomapiirien ideologiaa. Vartiaisen ulostulot pyrkivät palkkojen alentamiseen, työehtojen polkemiseen, työttömyyden säilyttämiseen ja pääoman voittojen takaamiseen.

  Vartiaisen kootut

  Vartiaisen opit ovat taloustieteen kaapuun verhottua oikeiston ja pääomapiirien ideologiaa. Vartiaisen ulostulot pyrkivät palkkojen alentamiseen, työehtojen polkemiseen, työttömyyden säilyttämiseen ja pääoman voittojen takaamiseen.

  Share
 • Kreikan rohkea päätös pysyä euron sisällä merkitsee, että taistelu Euroopan tulevaisuudesta jatkuu, ja että muuta Eurooppaa ei jätetä Schäublen ja muiden kurifanaatikkojen kouriin. Tsipras ja Varoufakis ovat päättäneet, että kamppailua käydään Euroopan sisällä, mutta nykyistä Eurooppaa vastaan.

  Susi ja karitsa

  Kreikan rohkea päätös pysyä euron sisällä merkitsee, että taistelu Euroopan tulevaisuudesta jatkuu, ja että muuta Eurooppaa ei jätetä Schäublen ja muiden kurifanaatikkojen kouriin. Tsipras ja Varoufakis ovat päättäneet, että kamppailua käydään Euroopan sisällä, mutta nykyistä Eurooppaa vastaan.

  Share
 • Ylipäätään näytämme vain nauravan perustavalle epätasapainolle, joka tulee vääjäämättä lisääntymään Atlantin kummallakin puolella harjoitettavien toisistaan poikkeavien rahapolitiikan muotojen ansiosta.

  Christian Marazzi – Kriisin ikuinen paluu

  Ylipäätään näytämme vain nauravan perustavalle epätasapainolle, joka tulee vääjäämättä lisääntymään Atlantin kummallakin puolella harjoitettavien toisistaan poikkeavien rahapolitiikan muotojen ansiosta.

  Share
 • Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevoitto kasvoi 15,6 miljardista 18,5 miljardiin euroon. Osinkosumma kasvoi 8,9 miljardista 9,9 miljardiin euroon ja ilmoitettujen tuloverojen suhde liikevoittoon supistui 23 prosentista 10 prosenttiin.

  ”Osinkojuhlissa pöytä koreana”

  Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevoitto kasvoi 15,6 miljardista 18,5 miljardiin euroon. Osinkosumma kasvoi 8,9 miljardista 9,9 miljardiin euroon ja ilmoitettujen tuloverojen suhde liikevoittoon supistui 23 prosentista 10 prosenttiin.

  Share
 • Lataa PDF lukulaitteeseen tai tulostettavaksi Itsenäisyyspäivän mellakoitsijat vahvistivat kansan syvien rivien vieraantumista yhteiskuntakriittisestä ajattelusta ”ainakin 100 000 euron edestä”. Samaan aikaan taloustasa-arvosta ja muista Tärkeistä Asioista huolissaan olevat mielenosoittajat kevensivät...

  Itsenäisyyden pyhää välilihaa on kosketeltu ilman lupaa

  Lataa PDF lukulaitteeseen tai tulostettavaksi Itsenäisyyspäivän mellakoitsijat vahvistivat kansan syvien rivien vieraantumista yhteiskuntakriittisestä ajattelusta ”ainakin 100 000 euron edestä”. Samaan aikaan taloustasa-arvosta ja muista Tärkeistä Asioista huolissaan olevat mielenosoittajat kevensivät…

  Share
 • Mielenosoitusvapauden säätely lainsäädännössä sekä hallinnon toimet vapauden rajoittamiseksi ovat ajankohtaisia yhteiskunnallisia ilmiöitä. Mielenosoitusvapaus näyttää olevan vastatuulessa kaikkialla. Sitä ei mielletä kansalaisyhteiskunnan tärkeäksi osatekijäksi, vaan kartettavana toimintamuotona.

  Mielenosoitusvapaus teoriassa ja käytännössä

  Mielenosoitusvapauden säätely lainsäädännössä sekä hallinnon toimet vapauden rajoittamiseksi ovat ajankohtaisia yhteiskunnallisia ilmiöitä. Mielenosoitusvapaus näyttää olevan vastatuulessa kaikkialla. Sitä ei mielletä kansalaisyhteiskunnan tärkeäksi osatekijäksi, vaan kartettavana toimintamuotona.

  Share
Videot