Artikkelit & Blogit
 • Ateenassa viime marraskuussa puhuneen Giorgio Agambenin mukaan eurooppalainen moderni demokratia ei ole ainoastaan ei-demokraattinen, vaan sitä ei voi pitää enää edes politiikkana.

  Turvallisuusyhteiskunnassa kansalainen on potentiaalinen terroristi

  Ateenassa viime marraskuussa puhuneen Giorgio Agambenin mukaan eurooppalainen moderni demokratia ei ole ainoastaan ei-demokraattinen, vaan sitä ei voi pitää enää edes politiikkana.

  Share
 • Lataa PDF lukulaitteeseen tai tulostettavaksi Perussuomalaisten ajatuspajan, Suomen Perustan, ”Kunnat Kuntoon”-asiakirja herätti ilmestyessään jonkin verran huomiota viimeisten sivujensa, joissa Pauli Vahtera eritteli lähinnä maahanmuuttajia, työläisiä, opiskelijoita, nuoria ja muita vastaavia...

  Perussuomalaisten Kunnat Kuntoon -pamfletissa päätösvalta siirretään manttaalipösöille

  Lataa PDF lukulaitteeseen tai tulostettavaksi Perussuomalaisten ajatuspajan, Suomen Perustan, ”Kunnat Kuntoon”-asiakirja herätti ilmestyessään jonkin verran huomiota viimeisten sivujensa, joissa Pauli Vahtera eritteli lähinnä maahanmuuttajia, työläisiä, opiskelijoita, nuoria ja muita vastaavia…

  Share
 • Radikaalit ilmastotieteilijät esittävät, että mikäli ilmakehään syydetty ennätysmäärä hiilidioksidipäästöjä saa rinnalleen riittävän suuria metaanipäästöjä (metaani on paljon hiilidioksidia voimakkaampi kasvihuonekaasu) tuntemamme elämä maapallolla voi olla tiensä päässä. He pelkäävät, että olemme ilmastonmuutoksen suhteen kuilun partaalla - tai ehkä jo pudonneet sinne.

  Planeettamme on hätätilassa

  Radikaalit ilmastotieteilijät esittävät, että mikäli ilmakehään syydetty ennätysmäärä hiilidioksidipäästöjä saa rinnalleen riittävän suuria metaanipäästöjä (metaani on paljon hiilidioksidia voimakkaampi kasvihuonekaasu) tuntemamme elämä maapallolla voi olla tiensä päässä. He pelkäävät, että olemme ilmastonmuutoksen suhteen kuilun partaalla – tai ehkä jo pudonneet sinne.

  Share
 • En tässä keskity Helsingin tai pääkaupunkiseudun tilanteeseen tarkemmin. Sen sijaan haluan tuoda esiin sellaisen kaupungin/seutukunnan, jossa nouseva hintakehitys jatkui vielä vuonna 2012 toisin kuin muualla. Kyseessä on Joensuun seutukunta.

  Joensuun asuntokupla?

  En tässä keskity Helsingin tai pääkaupunkiseudun tilanteeseen tarkemmin. Sen sijaan haluan tuoda esiin sellaisen kaupungin/seutukunnan, jossa nouseva hintakehitys jatkui vielä vuonna 2012 toisin kuin muualla. Kyseessä on Joensuun seutukunta.

  Share
 • Ne maat, jossa on suuri vuokra-asuntojen ja omistusasuntojen hintaero ja korkea yksityinen velkaantuneisuus, ovat siten ehkä varsinaisia aikapommeja.

  Pohdinta Suomen asuntokuplasta

  Ne maat, jossa on suuri vuokra-asuntojen ja omistusasuntojen hintaero ja korkea yksityinen velkaantuneisuus, ovat siten ehkä varsinaisia aikapommeja.

  Share
 • Siihen aikaan antoi keisari Manuel Barroso käskyn, että koko Euroopassa oli toimitettava uusi talouskurisopimus koska ei ole vaihtoehtoja, koska Euro on pakko pelastaa. Muuten tulee tuho ja hävitys.

  Jouluevankeliumi Kai Sadinmaan mukaan

  Siihen aikaan antoi keisari Manuel Barroso käskyn, että koko Euroopassa oli toimitettava uusi talouskurisopimus koska ei ole vaihtoehtoja, koska Euro on pakko pelastaa. Muuten tulee tuho ja hävitys.

  Share
Videot